Καλωσήρθατε

Ξεκινήσαμε την νέα σεζόν στις 14/9! Ειμαστε καθημερινά στο γήπεδο για Εγγραφές - Πληροφορίες από τις 16:30-22:00.

Ο Όμιλός μας είναι ένας μη κερδοσκοπικός Όμιλος με μοναδικό στόχο να μάθει στα παιδιά των Βριλησσίων να αγαπούν τον αθλητισμό, να αγαπούν το τένις.
Είμαστε ένας όμιλος που βασίζεται σε μία σχέση φιλίας, εμπιστοσύνης και εκτίμησης μεταξύ των μελών μας. Μέλη μας είναι οι γονείς και μόνο των παιδιών – αθλητών.
Κύριος πρωταγωνιστής: τα παιδιά.

Στον Όμιλό μας κυριαρχεί το Εμείς.
Και εμείς είμαστε όλοι οι γονείς, το ΔΣ που είναι επίσης γονείς αθλητών, οι αθλητές και οι προπονητές μας.
Σε ένα περιβάλλον δύσκολο, ΔΣ, γονείς και κυρίως οι προπονητές προσπαθούμε όλοι μαζί να δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να αγαπήσουν τα παιδιά το ΤΕΝΙΣ.

Όλα αυτά τα χρόνια από το 1992 δουλεύουμε βήμα – βήμα όχι με άλματα. Και βήμα – βήμα σημαίνει καθημερινή δουλειά και προσπάθεια. Τα αποτελέσματα όμως μας δικαιώνουν και μας βοηθούν να συνεχίζουμε. Στη πορεία αυτή ο Όμιλος έχει να παρουσιάσει πολλές επιτυχίες πανελληνίως.
Φιλοσοφία μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το τένις – οι αγώνες και η κατάταξη έπονται!

Στον Όμιλό μας καταφέραμε να είμαστε αυτόνομοι.
Ο Όμιλός μας εξυπηρετεί τα μέλη του με τον απαραίτητο για το άθλημα εξοπλισμό (φόρμες – παπούτσια – ρακέτες – πλεκτική μηχανή). Βοήθεια μας έδωσαν όποτε χρειασθήκαμε οι γονείς.
Γίνανε οι χορηγοί μας και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά.

Αυτός είναι ο ΟΑΒ και σας περιμένομε να τον γνωρίσετε από κοντά. Σε ένα περιβάλλον όπου όλοι εμείς διδασκόμαστε από τα παιδιά και προσπαθούμε να διδάξουμε τα παιδιά την αξία του αγωνίζομαι και την αγάπη για το τένις.

 
Face Book

s